RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu 't Misverstant

Amuse:

Gepekelde zalm, aspergemarshmellow, aardappelsalade en gemarineerde asperge. 

Voorgerecht:

Geschroeide geelvintonijn, asperge gegaard in miso, chutney van gember en lychee en een jus van groene appel en wilde limoen. 

Hoofdgerecht:

Asperge op Brabantse wijze maar dan als Indische rijsttafel. 

Dessert:

Mousse van Ruby chocolade gevuld met een soepje van aardbei en vanille, cremeux van citroen, aspic van aardbei en frozen yoghurt.

  • programma-en-reserveren-tmisverstant-asperges-in-het-veld.png

't Misverstant

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon.

We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u bij ons ook vegetarisch eten.

We willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen. 

Scroll naar boven