RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu Ries en Auberge de Veste

Amuse:

Asperges - beenham

Voorgerecht:

Aardappel – asperge – paling

Hoofdgerecht:

Konijn – asperge – erwt

Dessert:

aardbeien - mille feuille - aspergesroomijs

  • Ries auberge.png

Ries eten & drinken, Auberge de Veste

Alle edities heeft Ries meegemaakt met Asperges in het Veld. 5 jaar geleden stond hij aan de voetsporen van dit geweldige evenement.

De grote passie van Ries is koken met smaak, liefde en toewijding. Uit zijn keuken komen pure, herkenbare, gerechten zonder poespas en smaken die perfect op elkaar zijn afgestemd. 

In 2018 ontving Ries van Aspergekwekerij Verhoeven het zilveren aspergemes voor het bieden van een aspergemenu met een bijzondere smaakbeleving.

Ries heeft er weer zin om ook in 2019 weer een perfect aspergesmenu neer te zetten.

Auberge de Veste ligt in de pittoresque wijk de Uilenburg van ’s-Hertogenbosch. Het oude stadsgedeelte waar we nauwelijks auto verkeer hebben en waar we de vogels nog horen fluiten op het terras.

Bij Auberge de Veste wordt traditioneel, klassiek gekookt maar staat genieten en plezier tijdens het diner centraal. Ruben Coonen probeert samen met zijn team u een onvergetelijke avond uit te bezorgen, waarbij aandacht voor elkaar, lekker eten en een goed glas wijn hand in hand samen gaan.

Er worden dagverse seizoen producten gebruikt, zoals u vandaag ook kunt proberen.

Auberge de Veste is er trots op dat ze dit jaar door Michelin is bekroond met een Bib gourmand, een award voor een goede prijs-kwaliteit-plezier verhouding.

Scroll naar boven