Menu 't Misverstant

Amuse 1:
Salade van jonge asperge met roerei en warm mosterdschuim

Amuse 2:
Schuimig asperge soepje met spicy linzenstoof

Voorgerecht:
Charlotte van kalfstartaar en asperge met gepocheerd kwartelei, haringkaviaar en jus van groene appel

Tussengerecht:
Rendang van geitenbok met gyoza van langoustine, huissambal en asperge belegd met Oosterse groentjes

Hoofdgerecht:
Wilde zeebaars met groene kruidenkorstje, basilicumpuree, luchtige Hollandaise en asperge in pancetta

Nagerecht:
Luchtige aardbeimousse, hubba bubbagel, gemarineerde aardbeitjes, verveinne-citroensorbet en witte chocolade ijs

't Misverstant

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon.

We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen. Onze vis heeft het MSC-keurmerk. Natuurlijk kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen en kunt u bij ons ook vegetarisch eten.

We willen immers maar één ding: u een onvergetelijke middag of avond bezorgen. 

Scroll naar boven