RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu Peter Gast Gastrobar

Amuse:
Bitterballetje van kalfwang met mayonaise van asperge verzorgt door de Ballenbar uit Amsterdam.

Voorgerecht:
Asperge rassen met gepocheerd hoeve ei in romige creme van asperges, bloemen en kruiderij.

Tussengerecht:
Heilbot, zacht gegaard met asperges van de BBQ, creme van zandhaai buik, zeekraal en tandori.

Hoofdgerecht:
Scharrelhoen, asperges, romige creme van dragon en paddestoeltjes,  parelgort met mosterdroom en spek. 

Dessert:
Bereidingen van witte chocolade, ananas en gele paprika.

  • programma-en-reserveren-peter-gast-gastrobar-asperges-in-het-veld.png

Peter Gast Gastrobar

Peter Gast is sinds 2002 trotse eigenaar van het Schultenhues in Zutphen. In 2007 verhuist hij zijn restaurant naar een prachtig en uniek pand, ooit gebouwd als Stedelijk Gymnasium, op een van de oudste en meest unieke locaties van Zutphen: het 's-Gravenhof. 

Inmiddels prijkt de naam Schultenhues op de zijkant van dit authentieke pand. In dit Schultenhues vindt u de gezellige en informele 'Peter Gast Gastrobar', voorheen genaamd restaurant 't Schultenhues welke sinds 2005 bekroond is met een Michelinster.

Gast kookt voornamelijk met regionale seizoensproducten en bloemen, kruiden en groenten uit eigen tuin. Ook het wild haalt Gast uit zijn regio; van de adembenemende Veluwe!

Scroll naar boven