Sluit navigatie

Menu Peter Gast Gastrobar

Amuse:
Bitterbal spinazie oude kaas met asperge mayonaise

Voorgerecht:
Graved Lax 2.0, Wilde zalm in dille met frisse yoghurt, asperge, citrus mayonaise diverse kruiderij en kruidenjus.

Tussengerecht:
Kabeljauw geweld in roomboter met asperge, lamsoren, zeekraal en saus vierge.

Hoofdgerecht:
Kalf met Linzen, ingelegde rettich, bieslook mayonaise, asperges, aardappel schuim, jus.

Dessert:
Gideaux gevuld met mango compote, passie, yellow vinaigrette en witte chocolade ijs.

Peter Gast Gastrobar

Peter Gast is sinds 2002 trotse eigenaar van het Schultenhues in Zutphen. In 2007 verhuist hij zijn restaurant naar een prachtig en uniek pand, ooit gebouwd als Stedelijk Gymnasium, op een van de oudste en meest unieke locaties van Zutphen: het 's-Gravenhof. 

Inmiddels prijkt de naam Schultenhues op de zijkant van dit authentieke pand. In dit Schultenhues vindt u de gezellige en informele 'Peter Gast Gastrobar', voorheen genaamd restaurant 't Schultenhues welke sinds 2005 bekroond is met een Michelinster.

Gast kookt voornamelijk met regionale seizoensproducten en bloemen, kruiden en groenten uit eigen tuin. Ook het wild haalt Gast uit zijn regio; van de adembenemende Veluwe!

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF ››

POP-UP RESTAURANT

Pop-Up restaurant Asperges in het veld en Wild in het Groene Woud zijn producties van Frank de Bot™

CONTACTGEGEVENS

Secretariaat
Pop-up restaurant Asperges in het veld
Loverensestraat 15
5266 AN Cromvoirt 

info@aspergesinhetveld.nl
Frank de Bot - 06 320 55 444

Scroll naar boven