Sluit navigatie

Menu Restaurant Flicka

Amuse:
Asperges | Hollandaise | Dragon

Voorgerecht:
Gepekelde schelvis | Rauw gemarineerde asperges | Groene kruiden | Ponzu citroen | Aspergescheuten

Tussengerecht (alleen bij 4-gangen menu):
Scholfilet | Gebakken asperges | Gerookte boter | Cervenne ui | Foeli

Hoofdgerecht:
Zacht gegaard kalf | Asperges | Vadouvan | Doperwten

Dessert:
Witte chocolade | Basilicum | Yoghurt | Aardbei

Flicka

Een beleving die voortkomt uit de droom van onze chef-kok Thomas van Santvoort en zijn partner Merlijn van den Bosch. een plek waar passie, kennis en kunde, opgedaan bij verscheidene toprestaurants, gebundeld worden in moderne gerechten van topkwaliteit met een verrassende kwinkslag.

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF ››

POP-UP RESTAURANT

Pop-Up restaurant Asperges in het veld en Wild in het Groene Woud zijn producties van Frank de Bot™

CONTACTGEGEVENS

Secretariaat
Pop-up restaurant Asperges in het veld
Loverensestraat 15
5266 AN Cromvoirt 

info@aspergesinhetveld.nl
Frank de Bot - 06 320 55 444

Scroll naar boven