RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu Restaurant Flicka

Amuse:

Cremeux van asperge, spek, bieslook en aardappel.

Voorgerecht:

Zeebaars, asperges, gember, advocado en citroen.

Tussengerecht:

Gepekelde kabeljauw, beurre noisette, hollandaise, asperges, gehakte amandel en peterselie.

Hoofdgerecht:

Kalfswang hachee asperge, la ratte aardappel, groene kruiden.

Dessert:

Aardbei, hybiscus, yoghurt en witte chocolade.

  • programma-en-reserveren-flicka-asperges-in-het-veld.png

Flicka

Restaurant Flicka uit Kerkdriel heeft een michelinster in de wacht gesleept. Dat mag bijzonder genoemd worden, aangezien het restaurant pas iets meer dan een jaar open is.

Chefkok is Thomas van Santvoort. Hij werkte eerder bij topzaken als parkheuvel, Beluga en Boreas. Dat Flicka een uistekend menu serveert, bleek wel uit de lovende culinaire recensies die de afgelopen maanden over het restaurant zijn verschenen. In een eerste reactie zegt van Santvoort: ‘Ik heb er even geen woorden voor. Tot drie weken geleden was ik er niet mee bezig. Totdat we die brief kregen dat we waren uitgenodigd.’

Een beleving die voortkomt uit de droom van onze chef-kok Thomas van Santvoort en zijn partner Merlijn van den Bosch. een plek waar passie, kennis en kunde, opgedaan bij verscheidene toprestaurants, gebundeld worden in moderne gerechten van topkwaliteit met een verrassende kwinkslag.

Scroll naar boven