INDIVIDUEEL RESERVEREN IS MOGELIJK VANAF 1 MAART 2019

Menu De Heer Kocken

 Amuse:
Krokant wrap met flan van asperge, creme van eidooier, peterseliepoeder, aspergescheut, asperge en ham, schuim gerookte aardappel en aardappel kaantjes, limefinger. 

Voorgerecht: 
Gepekelde zalm, aardappel asperge salade met kervel, gelei kervel, groene kruiden emulsie, zoet zuur asperge, gekookte asperge, french dressing, haring caviaar 

Tussengerecht: 
Pastrami zijlende, kwartelei, hollandaise, micro leaves, groene asperge, krokante tuinbonen 

Tussengerecht 2: 
Griet gebakken, asperge, asperge jus, lamsoren, mousseline, truffelaardappel chips 

Hoofdgerecht: 
Lamsfilet, witte asperge, korenaar, daslook, jus hooi, bospeen/ wortel. 

Nagerecht:
Asperge parfait, honing tijm mousse, sinaasappel 

De Heer Kocken

De Heer Kocken begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest dat wij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.

Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.

De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiaires  die het vak willen leren onder leiding van  John Kocken en Marco Knuiman.  Marc Kroon is verantwoordelijk voor de wijn-spijs combinaties en neemt de leiding in het restaurant samen met Kirsty de Heer. Juist omdat we met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor we met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast .

Het is ook mogelijk om met grote gezelschappen te dineren, lunchen of zelfs uw bruiloft te vieren. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons restaurant.

Scroll naar boven