Sluit navigatie

Menu De Fuik

Amuse:
Asperge Flamandé “De Fuik”
Livar ham | Eidooiercréme | Peterselie | Aardappelkroepoek

Voorgerecht:
Gekarameliseerde Asperge
Pommes macerre | Baslicum | Aceto balsamico | Mozarella

Hoofdgerecht:
Piepkuiken & Asperge
Borstfilet | Roulleaux met truffel |Gegrilde asperge | Sjalottenjus met thijm

Dessert:
Bavarois van asperge & passievrucht
Merengue | Aardbei | Dragon

De Fuik

Bij Restaurant De Fuik genieten gasten van de ultieme gastvrijheid. Een middag of avond uit eten betekent hier dat u echt even weg bent. Terwijl u geniet van prachtig uitzicht over de rivier De Maas worden u diverse lekkernijen geserveerd, culinaire gerechten met franse insteek en een moderne touch zijn typerend voor de keuken van Chef Martin Ruisaard.

Komt u ook proeven?

‘‘De Fuik: een plek waar passie en vakmanschap elkaar de hand schudden!’’

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF ››

POP-UP RESTAURANT

Pop-Up restaurant Asperges in het veld en Wild in het Groene Woud zijn producties van Frank de Bot™

CONTACTGEGEVENS

Secretariaat
Pop-up restaurant Asperges in het veld
Loverensestraat 15
5266 AN Cromvoirt 

info@aspergesinhetveld.nl
Frank de Bot - 06 320 55 444

Scroll naar boven