RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu Valuas 

Amuse 1: 

Worstenbroodje met mosterd.

 Amuse 2:

Bonbon van asperges met haringkaviaar en geitenkaas. 

voorgerecht:

Asperge timbaal, coquilles, piccalilly en algen crème. 

 tussengerecht:

Asperges, curry, kreeft, tatsoi en wonton.

hoofdgerecht: 

Asperges “Valuaswijze”

dessert:

Vanille asperges met chocolade, appel en verveine.

Welkom bij restaurant & hotel Valuas

Welkom in de wereld van Valuas in Venlo. Een wereld waarin u centraal staat als onze gast. Een echte bron van genieten. Die voor iedereen en elk moment wat te bieden heeft. Elke dag opnieuw gaan we met ons hele team voor een optimale beleving. Dit doen we met veel passie en de glimlach. Wij zien u graag en dat voelt u!

Eten bij Valuas

Bij Valuas komt u niet alleen voor het eten, u komt voor een belevenis. Hier geniet u van smaakvolle gerechten van SVH Meesterkok Eric Swaghoven in het restaurant (* Michelin) of in de brasserie (Bib-gourmand). Bekijk onze restaurantpagina en ontdek de keuken van Valuas met al uw zintuigen!

Slapen bij Valuas

Wist u dat Valuas ook 13 luxe suites biedt? Ideaal wanneer u uw diner wilt combineren met een overnachting in Venlo. Hotel Valuas ligt zeer centraal en onze kamers zijn van alle gemakken voorzien. Bekijk onze kamers op de hotelpagina.

  • valuas.jpg
Scroll naar boven