Menu Cercle des Gourmets

Amuse:
Mousse van yoghurt , honing en noten met sorbet-ijs van rode zomerbiet

Voorgerecht:
Asperges met aspergecrème en basilicumdressing met garnituren van kreeft en ganzenlever

Tussengerecht (voor de lunch als extra gerecht te bestellen):
Zomerrabarber met lamellen van kabeljauw, asperges en schuim van dragon

Hoofdgerecht:
Asperges met gestoofde kalfswang, op de huid gebakken koningsvis en jus van kalf

Dessert:
Hollandse aardbeien met strawberry-goldlikeur, chocolade en aardbeiencrème

Cercle des Gourmets

Koken is in, koken is gezellig, onderhoudend en zelfs trendy en als we sommigen mogen geloven is koken zelfs cool. Niet verwonderlijk trouwens, want koken verenigt vrije tijd met een van oudsher zeer sterk sociaal gebeuren, namelijk eten. Het koken staat bij de Cercle des Gourmets de Bois le Duc centraal.

In Nieuwkuijk, onder de rook van ‘s-Hertogenbosch bevindt zich de professioneel ingerichte keuken van de Cercle des Gourmets de Bois Ie Duc. De Cercle is in 1971 opgericht en is uitsluitend toegankelijk voor leden en beoogt geen para-commerciële activiteiten.

De Cercle heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in culinaire kringen. Gereputeerde koks geven regelmatig als gastdocent hun geheimen prijs aan het chefsteam van de Cercle. Om bij te blijven worden de nieuwste culinaire ontwikkelingen op de voet gevolgd door onze menucommissie waarbij de wijncommissie bij de gekozen menu’s een uitgebreid wijnadvies geeft.

Scroll naar boven