Menu Auberge du Bonheur

Amuse:
Rabarber | Asperge | Zult van Le Jeune

Voorgerecht:
Geschroeide langoustine | Ceviche zalm | Gazpacho | Asperges | Groene aardbei | Doperwt

Tussengerecht (voor de lunch als extra gerecht te bestellen):
Kabeljauwrugfilet | Ossenstaart | Fricasee | Asperges | Beukzwam | Sambai azijn

Hoofdgerecht:
Gelakte varkenswang | Eendenlever | Asperges | Bospeen | Dragon jus | Krokante aardappel

Dessert:
Aardbeien | Yoghurt van Schaapsdeyck | Rozenwater | Asperges

Auberge du Bonheur

Auberge du Bonheur in Tilburg biedt al ruim dertig jaar een sfeervolle unieke locatie waar culinair genieten steeds opnieuw uitgevonden wordt. Cuisinier Ralph Blaakenburg zoekt altijd naar de mogelijkheden om met streekproducten te werken en daarmee op hoog culinair niveau te koken. Voor welk gastronomisch moment van de dag u ook komt, er staat altijd een toegewijd en gepassioneerd team klaar voor een warm ontvangst bij Auberge du Bonheur. Een ontspannen sfeer biedt de ruimte om u mee te nemen in de herkomst en achtergrond van onze wijnen en producten. Geniet van de comfortabele en fraai gedecoreerde ruimtes en een prachtig groene omgeving.

Auberge du Bonheur wordt aanbevolen in gastronomiegids GaultMillau, vermelding van 3 bestekjes in de Michelingids en de prestigieuze LEKKER 2018, de ranglijst met de 500 beste restaurants van Nederland.

"Bij Auberge du Bonheur streven we altijd naar het hoogst haalbare en ik wil vandaag altijd beter koken dan gisteren."

Chef-kok Ralph Blaakenburg

Scroll naar boven