RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

Geniet tijdens het culinaire evenement Asperges in het veld

  • Culinair pop-up restaurant
  • Top-chefs
  • Aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven in Cromvoirt

Ervaar een échte aspergebeleving

Creator van onvergetelijke momenten Frank de Bot, heeft al vele stijlvolle evenementen georganiseerd. Asperges in het veld is daar één van. Dit evenement is zo succesvol dat hij het nu voor de 5e keer organiseert. In deze blogs kunt u lezen wat u allemaal gaat beleven als u naar Asperges in het veld gaat. Ook vindt u er informatie wanneer u op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje.

Asperges in het veld: een topbeleving op het Brabantse Platteland

De meeste mensen hebben weleens asperges gegeten, maar nog nooit op de manier waarop de top-chefs ze bereiden tijdens het culinaire evenement Asperges in het veld. In het voorjaar van 16 mei t/m 2 juni 2019, ervaart u daar een échte aspergebeleving. Het pop-up restaurant bevindt zich direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven in Cromvoirt. Hoe vaak komt het voor dat u dineert of luncht op de plaats waar de maaltijd zijn oorsprong heeft?

Genieten van het ‘witte goud’ en meer tijdens Asperges in het veld

Asperges in het veld biedt mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen. Ook worden er leerzame culinaire workshops georganiseerd en zijn er activiteiten voor kinderen. Aspergekweker Erik Verhoeven zal een rondleiding geven over de landerijen en uitleggen welke werkzaamheden hij verricht tijdens het aspergeseizoen. Niemand anders kan zo vurig vertellen over het ‘witte goud’ als hij. Dit maakt het culinaire evenement lekker én leerzaam.

Reserveer nu voor een groep

Minimaal 40 personen

"“Mijn gasten ruiken, proeven, genieten, ze horen de vogeltjes fluiten. We maken er een topbeleving van!”"

Frank de Bot

"Dit pop-restaurant staat geheel in teken van het ‘witte goud’ en zal u een onvergetelijke smaak- en sfeersensatie bezorgen."

Frank de Bot

"“We vinden het belangrijk kinderen bij te brengen dat hun eten niet in de supermarkt ontstaat, maar wordt verbouwd op het land”"

Frank de Bot

GENIET TIJDENS HET CULINAIRE EVENEMENT ASPERGES IN HET VELD

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Kom naar Asperges in het veld!

Samen met uw collega’s genieten van het aspergeseizoen? Dat kan tijdens Asperges in het veld! “Wij organiseren voor u een sfeervol en uniek bedrijfsevenement”, aldus Frank de Bot, organisator van Asperges in het veld. Dit wordt zeker het origineelste én lekkerste bedrijfsuitje dat u heeft meegemaakt. Wij vinden het belangrijk dat uw event zo goed mogelijk verloopt. Daarom gaan we graag met u in gesprek om er een event op maat van te maken.

Reserveer nu voor een groep

Minimaal 40 personen

Referenties

Brigitte van Schooten

Wat een super toffe locatie , prachtige gerechten. En extra verfrissende service ivm de extreme warmte. Overal was aan gedacht. Mooie creatieve variaties met asperges. Vriendelijk personeel. Mede door de live muziek hadden we een kompleet vakantie gevoel. Met dank aan cookaholic en restaurant Hugo

Marleen van Miert

We hebben genoten van een heerlijke 4-gangen diner wat bereid was door restaurant Hugo en Cookaholics. Zeer goede gezellige bediening en met de live muziek werd het één groot feest. Zelfs de polonaise werd nog in gang gezet. Top avond gehad. Bedankt allemaal!

Susanne van den Akker - Brocken

Wat hebben wij ontzettend genoten van onze heerlijke lunch bereid door topkok Richard Merks van restaurant Ries! Prachtige ambiance, heerlijke wijnen en zalige gerechten!!! Top! Dank voor de heerlijke middag!!

Scroll naar boven