GENIETEN VAN HET WITTE GOUD OP EEN UNIEKE LOCATIE

Programma & Gastrestaurants Editie 4

Reguliere dagen
3-gangen lunch 
4-gangen lunch + 1 amuse 
4-gangen diner + 1 amuse 

Top-chef (1 Michelinster) dagen
4-gangen Top-chef lunch + 1 amuse
5-gangen Top-chef diner + 2 amuses 

Kindermenu bij ouders aan tafel 

Fietsarrangement - culinair fiets uitje met je collega's. Schrijf je in!

* Exclusief boekingskosten à 1 euro per couvert.

Aspergepakket(Bestaande uit: 1kg AA asperges, krieltjes, achterham, saus, peterselie. Verpakt in jute tas)

Rondleidingen zijn mogelijk vanaf 15 personen 

Aankomst lunches - tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Aankomst diners - tussen 18.00 uur en 19.00 uur
Onderstaand het programma van Editie 4 (17 mei t/m 3 juni 2018)

Wie kookten tijdens Editie 4?

programma-en-reserveren-auberge-du-bonheur-asperges-in-het-veld.png

Ralph Blaakenburg

RESTAURANT AUBERGE DU BONHEUR
Tilburg

17 MEI 3G LUNCH 
17 MEI 4G LUNCH 
17 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-noble-restaurant-asperges-in-het-veld.png

Edwin Kats

RESTAURANT NOBLE*
's-Hertogenbosch

18 MEI 4G LUNCH 
18 MEI 5G DINER 
19 MEI 4G LUNCH 
19 MEI 5G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-peter-gast-gastrobar-asperges-in-het-veld.png

Peter Gast

PETER GAST GASTROBAR*
Zutphen

20 MEI 4G LUNCH 
20 MEI 4G DINER 
21 MEI 4G LUNCH 
21 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
reserveren-cuhabo-asperges-in-het-veld.png

Karel Boonzaaijer & Ronald Kerklaan

CUHABO CATERING
's-Hertogenbosch

22 MEI 3G LUNCH 
22 MEI 4G LUNCH 
22 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-tmisverstant-asperges-in-het-veld.png

Thijs Vis

RESTAURANT 'T MISVERSTANT
Vught

23 MEI 3G LUNCH 
23 MEI 4G LUNCH 
23 MEI 4G DINER 
24 MEI 3G LUNCH 
24 MEI 4G LUNCH 
24 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-hotel-nassau-liefde-gesticht-asperges-in-het-veld.png

Bart Klomp

HOTEL NASSAU BREDA / RESTAURANT LIEFDESGESTICHT
Breda

25 MEI 3G LUNCH 
25 MEI 4G LUNCH 
25 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-de-fuik-asperges-in-het-veld.png

Martin Ruisaard

RESTAURANT DE FUIK
Aalst

26 MEI 3G LUNCH 
26 MEI 4G LUNCH 
26 MEI 4G DINER 
27 MEI 3G LUNCH 
27 MEI 4G LUNCH 
27 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-4-asperges-in-het-veld.png

Relatiedag

PARTNERS ASPERGES IN HET VELD
28 mei 2018

programma-en-reserveren-ries-eten-asperges-in-het-veld.png

Richard Merks & Glenn Limbeek

RESTAURANTS RIES / DE VESTE
's-Hertogenbosch

29 MEI 3G LUNCH 
29 MEI 4G LUNCH 
29 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-flicka-asperges-in-het-veld.png

Thomas van Santvoort

RESTAURANT FLICKA
Kerkdriel

30 MEI 3G LUNCH 
30 MEI 4G LUNCH 
30 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-kookclub-cercle-asperges-in-het-veld.png

Kookclub

CERCLE DES GOURMETS DE BOIS
Nieuwkuijk

31 MEI 3G LUNCH 
31 MEI 4G LUNCH 
31 MEI 4G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
programma-en-reserveren-kocken-asperges-in-het-veld.png

John Kocken

RESTAURANT DE HEER KOCKEN*
Vught

1 JUNI 4G LUNCH 
1 JUNI 5G DINER 
2 JUNI 4G LUNCH 
2 JUNI 5G DINER 
3 JUNI 4G LUNCH
3 JUNI 5G DINER 

WAT STOND ER OP HET MENU? ››
Scroll naar boven