RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

« Terug

Genieten van het ‘witte goud’ en meer tijdens Asperges in het veld

asperges-in-het-veld-genieten-van-het-witte-goud-en-meer-tijdens-asperges-in-het-veld-3.jpg19 jan

Zin in culinair genieten op een unieke, sfeervolle locatie? Kom dan naar Asperges in het veld in Cromvoirt. Dit pop-restaurant staat geheel in teken van het ‘witte goud’ en zal u een onvergetelijke smaak- en sfeersensatie bezorgen. Organisator Frank de Bot: “Asperges in het veld is een evenement waar smaak, sfeer en beleving elkaar ontmoeten.”

Pop-up restaurant direct aan de aspergebedden

In het pop-up restaurant Asperges in het veld gaat u stijlvol lunchen of dineren midden in de natuur. De asperges zijn gekweekt op één van de aspergevelden van Aspergekwekerij Verhoeven; de locatie waar het pop-up restaurant is gebouwd. U kunt de asperges nergens verser krijgen. De befaamde top-chefs waar onder Edwin Kats, Martin Ruisaard, Ronald Kerklaan, Ralph Blaakenburg, Karel Boonzaaijer, Thijs Vis, John Kocken, Peter Gast, Bart Klomp, Thomas van Santvoort, Glenn van Limbeek en Richard Merks, zullen de verse asperges verwerken in overheerlijke, verrassende gerechten.

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP ››

Rondleiding aspergekweker

Aspergekweker Erik Verhoeven kan groepsgewijs een rondleiding geven over de landerijen en uitleggen welke werkzaamheden hij verricht tijdens het aspergeseizoen. Niemand anders kan zo gepassioneerd vertellen over het ‘witte goud’ als hij. Dit maakt het culinaire evenement lekker én leerzaam.

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP ››

Reserveren

Asperges in het veld is een populair evenement. Reserveer uw tafel daarom via aspergesinhetveld.nl. U kunt kiezen uit een 3 of 4-gangen lunch, een 4-gangen diner, een top-chef 4-gangen lunch en een top-chef 5-gangen diner. Het stijlvolle pop-uprestaurant bevindt zich op de Landerijen de Heihoorn aan het grensgebied met ’s-Hertogenbosch. Hoewel het sfeervolle pop-up restaurant midden in de natuur ligt, is het eenvoudig bereikbaar. Laat deze unieke culinaire ervaring niet aan u voorbij gaan!

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP ›› RESERVEER UW TAFEL ››

« Terug

Scroll naar boven