RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

« Terug

Asperges in het veld: een topbeleving op het Brabantse Platteland

asperges-in-het-veld-een-topbeleving-op-het-brabantse-platteland-2.jpg15 jan

De meeste mensen hebben weleens asperges gegeten, maar nog nooit op de manier waarop de top-chefs ze bereiden tijdens het culinaire evenement Asperges in het veld. Van 16 mei t/m 2 juni 2019, ervaart u daar een échte aspergebeleving. Het pop-up restaurant bevindt zich direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven in Cromvoirt. Hoe vaak komt het voor dat u dineert of luncht op de plaats waar de maaltijd zijn oorsprong heeft?

Culinair evenement

“Mensen bereiden asperges vaak niet goed, en lusten ze daarom niet. Dat is zonde, want van asperges kun je echt een feestmaal maken”, aldus Frank de Bot. Als ‘creator van onvergetelijke momenten’, organiseert hij het culinaire evenement voor de 5e keer. “Het is tot nu toe altijd succesvol verlopen. Mensen vinden het heel speciaal om asperges te eten die kort daarvoor voor hun ogen zijn geoogst.”

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP ››

"Mijn gasten ruiken, proeven, genieten, ze horen de vogeltjes fluiten. We maken er een topbeleving van!"

Aspergeseizoen

Wat de aspergebeleving nog completer maakt is de rondleiding van aspergekweker Erik Verhoeven door het aspergeveld. Hij neemt u mee is zijn wereld van het witte goud. U kunt zelfs uw eigen asperges steken. Hierdoor smaken de asperges later in het pop-up restaurant nóg lekkerder. Frank: “Met Asperges in het veld willen we de kennis van Erik wat dichter bij de bevolking brengen. Er valt zoveel te leren over asperges, en Erik kan als geen ander zijn passie delen met de gasten.”

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP ››

Pop-up restaurant in de natuur

Aspergekwekerij Verhoeven ligt op de Landerijen de Heihoorn aan het grensgebied met ’s-Hertogenbosch. Hoewel het sfeervolle pop-up restaurant midden in de natuur ligt, is het eenvoudig bereikbaar. Er is ruimte voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot een maximum van 150 zitplaatsen. Kom vooral langs. Het gaat wederom, voor jong en oud, een heerlijke ervaring worden. Frank: “Mijn gasten ruiken, proeven, genieten, ze horen de vogeltjes fluiten. We maken er een topbeleving van!” Reserveren kan via www.aspergesinhetveld.nl

RESERVEER NU VOOR EEN GROEP ››

« Terug

Scroll naar boven