RESERVEER NU UW TICKETS ONLINE!

« Terug

Heb je een feestje te vieren of wil je een bedrijfsuitje organiseren? Alles is mogelijk bij Asperges in het veld..

IMG_3938.jpg12 mrt

We bieden mogelijkheden om een top-chef te koppelen aan uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Event op maat

Een eigen feest, evenement of bijeenkomst organiseren voor familie, vrienden of zakenrelaties? Huur onze sfeervolle locatie midden in de natuur…

Heeft u een relatiebijeenkomst, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of een bijeenkomst voor een netwerkclub te organiseren? Krijgt u buitenlandse bezoekers die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien en proeven? Zoekt u een bijzondere eindlocatie voor uw Classic Car Rally? Ons pop-up restaurant is op aanvraag volledig naar uw wensen en voor uw specifieke gezelschap in te vullen.

info@aspergesinhetveld.nl

 

Private Dining Room

Nieuw dit jaar is onze Private Dining Room. Deze aparte ruimte is 50m2 groot en is direct gelegen aan het overdekte terras aan de achterzijde van het pop-up restaurant.

Het uitzicht is direct op de aspergevelden. De Private Room is net als ons pop-up restaurant voorzien van klimaatbeheersing!

U kunt voor uw groep deze Private Dining Room apart boeken. De kosten voor de Private Room bedragen € 150,- per dagdeel. 

Er is een mooie ovale tafel met luxe stoelen waar u met maximaal 20 personen plaats kunt nemen. In deze luxe omgeving is eigen bedieningsmedewerker inbegrepen. Deze zeer ervaren bedieningsmedewerker zal er voor zorgdragen dat het u aan niets zal ontbreken. De kosten van het Private Dining Room arrangement bedragen € 150,00 per dagdeel.

Er is per dagdeel slechts 1 Private Dining Room arrangement beschikbaar.

Dus wees er snel bij..

Mail naar frank@frankdebot.com om te reserveren.

 

« Terug

Scroll naar boven