RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu De Heer Kocken

Amuse 1:

Gazpacho witte asperge en lavendel.

Amuse 2:

Hoorntje compote witte asperge, eidooier airbags.

Voorgerecht:

Gemarineerde ribeye / groene asperges / microleaves / rucola / pijnboompitten / Parmezaanse kaas.

Tussengerecht:

Gerookte paling / champagne saus / witte asperges / spinazie / 64graden dooier / granny smith / bleekselderij

Tussengerecht:

Grietfilet / aspergejus / witte asperges / aardappelmouseline / zeekraal / groene kruiden olie

Hoofdgerecht:

Lamsfilet / jus kervel en mint / witte asperges / doperwtencreme / prei / bloemkool / korenaar asperge

Dessert:

Witte asperges / witte chocolade / framboos / vervienne

  • programma-en-reserveren-kocken-asperges-in-het-veld.png

De Heer Kocken

De Heer Kocken begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest dat wij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.

Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.

De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiaires  die het vak willen leren onder leiding van  John Kocken en Marco Knuiman.  Marc Kroon is verantwoordelijk voor de wijn-spijs combinaties en neemt de leiding in het restaurant samen met Kirsty de Heer. Juist omdat we met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor we met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast.

Scroll naar boven