RESERVEER VANAF DECEMBER UW TICKETS ONLINE

Menu Cercle des Gourmets

Amuse:

Blik om asperges, een spraakmakende, culinaire verrassing waarbij alleen de asperge een bekend ingrediënt is.

Voorgerecht:

Cocktail van asperges, verrassende avocado mousse, couscous, en een waaier van kataifideeg.

Hoofdgerecht:

Dragon gelardeerde kalfslende, witte asperges, groentetaartje van zoete aardappel, knolselderij, preien een saus van morilles.

Dessert:

Cheesecake op een Caisse van marsepein, gelei van passievrucht, gekroond chocoladetaartje en vanille-ijs.

  • programma-en-reserveren-kookclub-cercle-asperges-in-het-veld.png

Cercle des Gourmets

Koken is in, koken is gezellig, onderhoudend en zelfs trendy en als we sommigen mogen geloven is koken zelfs cool. Niet verwonderlijk trouwens, want koken verenigt vrije tijd met een van oudsher zeer sterk sociaal gebeuren, namelijk eten. Het koken staat bij de Cercle des Gourmets de Bois le Duc centraal.

In Nieuwkuijk, onder de rook van ‘s-Hertogenbosch bevindt zich de professioneel ingerichte keuken van de Cercle des Gourmets de Bois Ie Duc. De Cercle is in 1971 opgericht en is uitsluitend toegankelijk voor leden en beoogt geen para-commerciële activiteiten.

De Cercle heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in culinaire kringen. Gereputeerde koks geven regelmatig als gastdocent hun geheimen prijs aan het chefsteam van de Cercle. Om bij te blijven worden de nieuwste culinaire ontwikkelingen op de voet gevolgd door onze menucommissie waarbij de wijncommissie bij de gekozen menu’s een uitgebreid wijnadvies geeft.

Scroll naar boven